Kauden 2019-2020 suunnitelmat selvillä

11.03.2019

  Ensi kauttakin on jo kovaa vauhtia alettu työstämään seurajohdossa ja ensimmäiset palaverit on pidetty. Palaverien antina tiedetään tulevalle kaudelle joukkueet, alustavat sarjasuunnitelmat, sekä osalle joukkueista valmentajakuviotkin ovat julkaistavissa. Joukkueiden valmennuksiin tarvitaan kuitenkin uusia tekijöitä mukaan, joten ilmianna itsesi tai kiinnostunut henkilö! Seuran puheenjohtaja Sami Virtanen, samivirtanen17@gmail.com hoitaa valmentajarekryä.

  Ensimmäiset joukkueet aloittavat uuden kautensa lähiviikkoina ja ensimmäisenä aloituspalaverin pitää C1-pojat (04) jo huomenna uuden valmentajansa johdolla!

  Suunnitelmat kaudelle 2019-2020

MIEHET

Miesten joukkue kootaan uusiksi, sillä seurafuusio Shadowsien kanssa ja päätös panostaa poikapuoleen tuo mahdollisuuden perustaa kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueelle haetaan Shadowsien 4-divarin sarjapaikkaa. Try-in tapahtumat ja uusi kausi joukkueella alkaa Huhtikuun alkupuolella. Joukkue tulee harjoittelemaan kolme kertaa viikossa ja tekee tiivistä yhteistyötä kakkosjoukkueen ja A-poikien kanssa. Joukkueen kasaamisesta ja valmentamisesta vastaa Sami Virtanen.

MIEHET II

Miesten kakkosjoukkue kasataan myös samaisissa try-in tapahtumissa Huhtikuun alkupuolella. Joukkue tulee harjoittelemaan kaksi kertaa viikossa yhdessä ykkösjoukkueen kanssa. Sarjana on vitosdivari. Joukkueen valmennuskuviot ovat vielä työn alla.

A-POJAT (99-02)

A-Poikien joukkueen runko tulee pysymään hyvin pitkälti samana kuin tällä kaudella. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja tekee tiivistä yhteistyötä miesjoukkueiden, sekä C-poikien kanssa. Kevään aikana selviää osallistuuko joukkue A-poikien 1-divisioonan karsintoihin. Joukkueen valmennuskuviot ovat vielä työn alla.

C1-POJAT (04)

C1-Poikien runko tulee pysymään samana, mutta lisää pelaajia joukkueeseen kaivataan. Joukkueen vastuuvalmentajaksi palaa Juha Peura ja joukkue tulee aloittamaan uuden kauden jo heti huomenna Tiistaina 12.3. klo 16:00-17:15 Kalannin koulun salissa. Niin vanhat kuin uudet pelaajat vanhempineen toivotetaan tervetulleeksi aloituspalaveriin, joka pidetään treenien yhteydessä. Joukkueen tavoitteena on pelata C1-poikien kilpasarjaa ensi kaudella, sekä tehdä tiivistä yhteistyötä A-poikien ja C2-poikien kanssa.

C2-POJAT (05-06)

C2-poikien runko tulee myös pysymään samana. Joukkue on kärsinyt maalivahtipulasta tämän kauden ja etenkin maalivahteja kaivataan porukkaan mukaan. Joukkue tulee pelaamaan C2-poikien haastajasarjassa tulevalla kaudella. Harjoituksia pojilla tulee olemaan kolme kertaa viikossa ja yhteistyötä tehdään C1-poikien kanssa. Valmentajakuviot ovat vielä työn alla.

E-POJAT (08-10)

Joukkue kasvaa "ulos" kortteliliigasta ja siirtyy pelaamaan "oikeita" pelejä 5v5 sarjaan. Joukkue tulee pelaamaan E2-poikien haastajasarjaa 08-10 syntyneillä, sekä 10-syntyneiden kortteliliigaa yhdessä 11-syntyneiden kanssa. Harjoituksia joukkueella tulee olemaan kahdesti viikossa. Vastuuvalmentajana jatkaa Henri Friberg, mutta lisäkäsiä valmennukseen etsitään.

F-POJAT (11-12)

F-Pojat tekevät yhteistyötä niin E- kuin G-poikien kanssa. Harjoituksia joukkueella tulee olemaan kahdesti viikossa. 11-syntyneet osallistuvat yhdessä 10-syntyneiden kanssa 10-syntyneiden kortteliliigaan, sekä 11/12 syntyneet pelaavat yhdessä 11-syntyneiden kortteliliigaa. Syksyllä mietitään osallistutaanko lisäksi 12-syntyneiden kortteliliigaan yhdessä G-poikien kanssa. Joukkueen valmennuksesta tulevat vastaamaan Seppo Niemi ja Mikael Mattila, apukäsiä valmennukseen haetaan edelleen.

G-POJAT (13-14)

Ensi kaudeksi perustetaan uutena ryhmänä 13/14 syntyneiden joukkue. G-Pojat tulevat opettelemaan salibandyn alkeita kerran viikossa. Ryhmään haetaan lisää vetäjiä Juho Viertolan kaveriksi.

NAISET

Naisten edustusjoukkueen sarja selviää kevään aikana pelattavissa nousukarsintapeleissä. Joukkueen runko on pysymässä samana, mutta uusia pelaajia etsitään rinkiin kevään aikana try-in tapahtumilla. Valmentajana tulee jatkamaan Sami Virtanen.

NAISET II

Naisten kakkosjoukkueen sarjapaikka ratkeaa myös kevään aikana pelattavissa karsintapeleissä. Joukkueen runko on myös pysymässä samana ja yhteistyötä tullaan tekemään B-tyttöjen kanssa. Joukkueen valmentajana jatkaa Kimmo Rantanen.

B-TYTÖT (03-04)

B-Tyttöjen joukkue tekee yhteistyötä naisjoukkueiden ja C-tyttöjen kanssa. Joukkue tulee osallistumaan aluesarjaan ja harjoittelee kolme kertaa viikossa. Uusia pelaajia joukkueeseen otetaan mielellään mukaan. Joukkueen valmennukseen tulee mukaan Kimmo Rantanen uutena ja Marko Aalto jatkaa vastuuvalmentajana.

C-TYTÖT (05-06)

C-Tytöt osallistuvat SM-karsintoihin syksyllä ja tulee tekemään yhteistyötä B- ja D-tyttöjen kanssa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja harjoituksia on yhdessä D-tyttöjen kanssa. Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Essi Kutila, mutta apuvalmentajia joukkueeseen etsitään.

D-TYTÖT (07-08)

D-Tytöt harjoittelee yhdessä C-tyttöjen kanssa ja tekee näin ollen yhteistyötä niin C- kuin E-tyttöjen kanssa. Tytöt osallistuvat aluesarjaan. Vastuuvalmentaja Essi Kutilalle hakusessa apuvalmentajia joukkueeseen.

E-TYTÖT (09-11)

E-Tyttöjen joukkue harjoittelee kahdesti viikossa ja tulee osallistumaan aluesarjaan, sekä mahdollisuus osallistua poikien peleihin. Joukkueen valmennuskuviot ovat vielä työn alla.

F-TYTÖT (12-14)

F-Tytöt harjoittelevat kerran viikossa ja uutena ikäryhmänä mukaan tulee 14-syntyneet. Tyttöjen sarjapeleihin osallistumista mietitään syksyllä, pelaajilla mahdollisuus osallistua poikien peleihin jokatapauksessa. Joukkueen valmentajakuviot ovat vielä työn alla.

08.08.2019Kausi alkaa, nuorimmat ikäluokat ilman kausimaksuja!
07.06.2019Kauden päättäjäiset vietetty
01.06.2019KaPa onnittelee valmistuneita
20.04.2019Miesten joukkueet julki
11.04.2019Naiset hakivat toisen vierasvoiton Hämeenlinnasta
08.04.2019Steelers maalin parempi Pohitullissa
06.04.2019KaPa ryösti heti kotiedun
27.03.2019KaPa on länsirannikon mestari
11.03.2019Kauden 2019-2020 suunnitelmat selvillä
08.03.2019Sporttikoulu lapsille tulee jälleen kesän alkuun!

Siirry arkistoon »