KaPa-65 ja SBT Shadows fuusioituvat

11.02.2019

Uudenkaupungin hajaantuneet salibandyrivit kokevat yhdistymistä, kun Kalannin Pallo -65 ja SBT Shadows ovat sopineet seurojen yhdistymisestä ensi kaudelle ja toiminta jatkuu KaPan nimen alla. Tämä tarkoittaa sitä, että KaPalla on ensi kaudella kaksi miesten joukkuetta. Ykkösjoukkueelle pyritään siirtämään Shadowsien sarjapaikka nelosdivarista ja kakkosjoukkue jatkaa KaPan tämän kauden sarjapaikalla vitosdivarissa.

 

Shadows on jo vuosia taistellut kausia läpi pienellä porukalla hyvällä menestyksellä, mutta nyt joukkue on kokenut pelaajamäärän liian pieneksi jatkaa toimintaa ensi kaudella. Seurat ovat jo tälläkin kaudella tehneet yhteistyötä, sillä KaPan A-junioreista Eetu Suomela ja Konsta Salminen ovat olleet hakemassa kovempia pelejä Shadows paidasta.

 

”KaPan puolesta olemme mielissämme Uudenkaupungin miesten salibandyn ykkösjoukkue Shadowsien miehistön halusta yhdistyä kanssamme. Suunnitelmissa oli ensi kaudeksi perustaa kaksi joukkuetta ja nyt kun Shadowsien puolelta tuli aloite yhdistymisestä, niin otamme ilolla vastaan mahdollisuuden siirtyä pykälää korkeammalle sarjatasolle”, kertoo KaPan puheenjohtaja Sami Virtanen.

 Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, ihmiset urheilevat ja koripallokenttä

”KaPassa on ollut tällä kaudella nähtävissä selvää harjoittelukulttuurin muutosta ja meidän jätkät ovat innoissaan liittymässä uuteen seuraan ja toimintatapoihin. KaPan vahva pelaajapolku tuo jatkumoa junioreista miehiin tulevaisuudessa, joten pelaajapulasta ei pitäisi tulevaisuudessa joutua kärsimään. Suurempi seuraorganisaatio takaa myös pelaajille paremmat resurssit kuin mihin tähän mennessä ollaan pienellä porukalla totuttu ja pystytty luomaan. Näillä perusteilla päätös yhdistymisestä oli helppo”, kommentoi Shadowsien puheenjohtaja Tomi Mikkonen.

 

Uudet joukkueet muodostetaan Huhtikuussa try-in harjoitusten jälkeen. Try-in harjoituksiin on kenellä tahansa mahdollisuus osallistua ja antaa näyttöjä pelitaidoistaan joukkueeseen päästäkseen. Tämän kauden Shadows- ja KaPa-miehistöille on pelipaikka ensi kaudellekin KaPan paidassa. Yhdistymishuhujen liikkuessa on Virtanen jo nyt huomannut kiinnostuksen ensi kauden joukkueita kohtaan heränneen, ja onkin saanut vastailla pelipaikasta kiinnostuneille tulevista suunnitelmista. Joukkueet tulevat tekemään tiivistä yhteistyötä keskenään ja harjoittelevat yhdessä kesällä, sekä pääosin myös talven aikana. Ykkösjoukkue tulee harjoittelemaan kolmesti viikossa ja kakkosjoukkue kahdesti, sen lisäksi pelaajilla on mahdollisuus osallistua toistensa harjoituksiin.

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, ihmiset urheilevat ja koripallokenttä

”Välittömänä tavoitteena on vakiinnuttaa paikka nelosdivarissa, sekä lähivuosina pystyä taistelemaan sarjanoususta kolmoseen. Junioreista on kasvamassa lupaavia pelaajia ja tarkoituksena onkin tulevina kausina pystyä tarjoamaan sopivan haastavia pelejä seurassamme kasvaville pelaajille, sekä olemaan houkutteleva vaihtoehto myös lähialueen pelaajille. Seurana pystytään nyt ottamaan seuraava askel kilpailullisesti, sekä samalla seura jatkaa myös kasvuaan yhtenä kaupungin suurimmista seuroista”, jatkaa Virtanen seuran tulevaisuuden suunnitelmista.

Lisätietoja antaa KaPa-65 pj. Sami Virtanen, 0503431003, samivirtanen17@gmail.com

Kuvat: ukinyt.fi / Jussi Arola

17.10.2019Joukkuesivujen tietoja päivitetty
03.09.2019Myös miehet cupin toiselle kierrokselle
03.09.2019KaPa jatkaa naisten salibandycupissa
24.08.2019Pohitullin uuden mattoalustan avajaisottelut pelataan keskiviikkona 28.8., TPS:n liiganaiset vierailulla
20.08.2019KaPa-Akatemia, pilottikokeilu aamuvalmennuksesta Kalannin koululaisille
08.08.2019Kausi alkaa, nuorimmat ikäluokat ilman kausimaksuja!
07.06.2019Kauden päättäjäiset vietetty
01.06.2019KaPa onnittelee valmistuneita
20.04.2019Miesten joukkueet julki
11.04.2019Naiset hakivat toisen vierasvoiton Hämeenlinnasta

Siirry arkistoon »