D-tytöt upeasti jatkoon aluesarjasta

Share |
25.11.2018

D-tyttöjen länsirannikon aluesarja saatiin tänään päätökseensä, kun sarjan neljäs ja samalla viimeinen turnaus pelattiin SB-Areenalla Turussa. Päivän peleihin lähdettiin jännittävistä lähtökohdista, sillä kolmesta jäljellä olevasta jatkopaikasta taisteli vielä neljä joukkuetta kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan.

KaPalle jatkopaikan kannalta ratkaiseva ottelu osui heti ensimmäiseen peliin SBS Wirmoa vastaan. Mynämäkeläiset aloittivat vahvasti ja johtivat ensimmäiselle erätauolle mentäessä maalein 0-2. Toiseen erään Kalantilaiset tulivat sisuuntuneina omaan tekemiseensä luottaen ja peli alkoikin kääntyä. Kapa iski hurjavauhtisessa toisessa erässä peräti kolmesti ja oman maalin pysyessä puhtaana ratkaisevaan erään lähdettiin maalin johtoasemasta.

Wirmo onnistui tasoittamaan tilanteen 3-3:een heti kolmannen erän alussa, jonka jälkeen molemmissa päissä nähtiin vielä muutamia läheltä piti -tilanteita. KaPalle tulossa oleva piste sopi kuitenkin mainiosti jatkopaikkaa ajatellen, joten lopussa turhat riskit minimoitiin ja oma pää tilkittiin. Peli päättyi siten kovan uurastuksen jälkeen tasapeliin, jolla muiden pelien mennessä sopivasti ristiin Kapa varmisti paikkansa sarjan neljän parhaan joukossa.

Päivän toisessa pelissä KaPa ei yltänyt jatkopaikan varmistuttua aivan parhaimpaansa. Vastustaja SalBalle pelistä sen sijaan kelpasi vain voitto. KaPa piti palloa vastustajaa enemmän ja laukoi ahkerasti, mutta vedot suuntautuivat enimmäkseen ohi tai yli SalBan iskiessä toisessa päässä tehokkaasti. Peli päättyi 3-6 tappioon, mutta tuota ei jäädä sen koommin suremaan. Tytöt on pelanneet loistavan alkusarjan saldolla viisi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Sijoitus länsirannikon alkusarjassa on siten neljäs ja eliittisarjaan pääsy on tosiasia.

Ylialueelliseen kahdeksan joukkueen eliittisarjaan länsirannikon aluesarjasta jatkavat Kapan lisäksi yllämainitut SBS Wirmo ja Rauman SalBa sekä lohkon puhtaalla pelillä vienyt FBC Turku. Joukkueet pääsevät mittelemään taitojaan yhdessä Sisä-Suomen neljän parhaimman kanssa. Sarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, joka huipentuu keväällä pelattaviin pudotuspeliotteluihin.

08.03.2019Sporttikoulu lapsille tulee jälleen kesän alkuun!
07.06.2019Kauden päättäjäiset vietetty
01.06.2019KaPa onnittelee valmistuneita
20.04.2019Miesten joukkueet julki
11.04.2019Naiset hakivat toisen vierasvoiton Hämeenlinnasta
08.04.2019Steelers maalin parempi Pohitullissa
06.04.2019KaPa ryösti heti kotiedun
27.03.2019KaPa on länsirannikon mestari
11.03.2019Kauden 2019-2020 suunnitelmat selvillä
11.02.2019KaPa-65 ja SBT Shadows fuusioituvat

Siirry arkistoon »