D-tytöt upeasti jatkoon aluesarjasta

Share |
25.11.2018

D-tyttöjen länsirannikon aluesarja saatiin tänään päätökseensä, kun sarjan neljäs ja samalla viimeinen turnaus pelattiin SB-Areenalla Turussa. Päivän peleihin lähdettiin jännittävistä lähtökohdista, sillä kolmesta jäljellä olevasta jatkopaikasta taisteli vielä neljä joukkuetta kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan.

KaPalle jatkopaikan kannalta ratkaiseva ottelu osui heti ensimmäiseen peliin SBS Wirmoa vastaan. Mynämäkeläiset aloittivat vahvasti ja johtivat ensimmäiselle erätauolle mentäessä maalein 0-2. Toiseen erään Kalantilaiset tulivat sisuuntuneina omaan tekemiseensä luottaen ja peli alkoikin kääntyä. Kapa iski hurjavauhtisessa toisessa erässä peräti kolmesti ja oman maalin pysyessä puhtaana ratkaisevaan erään lähdettiin maalin johtoasemasta.

Wirmo onnistui tasoittamaan tilanteen 3-3:een heti kolmannen erän alussa, jonka jälkeen molemmissa päissä nähtiin vielä muutamia läheltä piti -tilanteita. KaPalle tulossa oleva piste sopi kuitenkin mainiosti jatkopaikkaa ajatellen, joten lopussa turhat riskit minimoitiin ja oma pää tilkittiin. Peli päättyi siten kovan uurastuksen jälkeen tasapeliin, jolla muiden pelien mennessä sopivasti ristiin Kapa varmisti paikkansa sarjan neljän parhaan joukossa.

Päivän toisessa pelissä KaPa ei yltänyt jatkopaikan varmistuttua aivan parhaimpaansa. Vastustaja SalBalle pelistä sen sijaan kelpasi vain voitto. KaPa piti palloa vastustajaa enemmän ja laukoi ahkerasti, mutta vedot suuntautuivat enimmäkseen ohi tai yli SalBan iskiessä toisessa päässä tehokkaasti. Peli päättyi 3-6 tappioon, mutta tuota ei jäädä sen koommin suremaan. Tytöt on pelanneet loistavan alkusarjan saldolla viisi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Sijoitus länsirannikon alkusarjassa on siten neljäs ja eliittisarjaan pääsy on tosiasia.

Ylialueelliseen kahdeksan joukkueen eliittisarjaan länsirannikon aluesarjasta jatkavat Kapan lisäksi yllämainitut SBS Wirmo ja Rauman SalBa sekä lohkon puhtaalla pelillä vienyt FBC Turku. Joukkueet pääsevät mittelemään taitojaan yhdessä Sisä-Suomen neljän parhaimman kanssa. Sarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, joka huipentuu keväällä pelattaviin pudotuspeliotteluihin.

11.02.2019KaPa-65 ja SBT Shadows fuusioituvat
27.11.2018Naiset selvittivät pelinsä voitokkaasti
29.10.2018Miehille kauden avaustappio paikallispelistä
27.10.2018Naisille kaksi voittoa Raumalta
04.10.2018Uusikaupunki Turkua parempi
24.09.2018Uki vs. Turku, miesten turnaus lauantaina Pohitullissa
18.09.2018Naiset jatkoon Suomen Cupissa
10.09.2018Kalannin Salibandysarjan ilmoittautuminen alkanut!
08.08.2018Uusi kausi käynnistyy, katso vuorot täältä! Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueisiin!
08.07.2018Sääntömääräinen kokous Ma 16.7.

Siirry arkistoon »