Naisten valmennustiimi selvillä, nyt hakusessa pelaajia kovalla asenteella!

Share |
14.05.2018

  Naisten joukkueen tulevan kauden valmennustiimi on selvillä. Viime kauden karvaan pettymyksen jälkeen on pidetty mietintätaukoa, kartoitettu valmentajia, sekä mietitty mitä tavoitteita seuralla tulevaisuuteen on.

  Vaikka sarjataso on tulevalle kaudelle pykälää alempana, niin edustusjoukkueeseen halutaan panostaa ja tavoitella urheilullisesti parasta mahdollista tulosta. Tulevaisuudessa tavoitteena on palata ykkösdivariin mahdollisimman pian ja sarjajärjestelmäuudistuksen jälkeen jopa taistella noususta naisten tulevaan Liiga-B:hen. KaPalla on vahva tyttöjunioreiden polku ja mennyt kausi osoittikin, että tulevaisuuden lupauksia on kasvamassa kaikissa ikäluokissa.

  

samivirtanen.jpg

Naisten edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa Sami Virtanen. "Viime kaudesta tuli opittua monta asiaa jotka tuli tehtyä väärin. Kauden jälkeen takki oli todella tyhjä ja vasta pienen tauon pidettyä huomasi polttaneensa itsensä loppuun olemalla liian monessa mukana. Nyt on selvää, että tulevalle kaudelle on organisoitava tehtäviä useammalle ihmiselle, jotta pystyy panostamaan valmentamiseen taas siihen vaadittavalla tasolla. Joukkueen kasaaminen on aloitettu ja tavoitteena on olla kakkosdivarin kärkikahinoissa mukana, sekä saada junnuista uusia pelaajia mukaan naisten rinkiin, jonne monen taso jo nyt riittää", kommentoi Virtanen.

  Uutta väriä valmennukseen tuovat uudet apuvalmentajat Mikael Mattila, Lari Lahti ja Lauri Aulin. Koko kolmikko on KaPan toiminnasta tuttuja naamoja ja seuranneet viime kaudella aktiivisesti naisten joukkueen edesottamuksia.


  mikaelmattila.jpgMikael Mattilalla on salibandykokemusta jo kolmelta vuosikymmeneltä, ollen mukana salibandytoiminnassa niin kauan kuin sitä on Uudessakaupungissa pelattu. Miksu on valmentanut KaPan G-poikia, jossa jatkaa myös tulevalla kaudella, sekä pelaa itse miesten joukkueessa. 

  
larilahti.jpg
Lari Lahti pelaa itse edelleen miesten kakkosdivarissa UHV-Bullsin riveissä. Viime kaudella Lari oli mukana A-poikien valmennuksessa, sekä Vehmaalla D-poikien mukana. Loppukaudesta Lari oli myös KaPan naisten joukkueessa valmennuksen apuna tuomassa uutta näkemystä harjoituksiin.

  

lauriaulin.jpg
Lauri Aulin pelaa myös KaPan miesten joukkueessa. Lauri oli jo viime kaudella kevätpuolella mukana naisten harjoituksissa ja tulee tuomaan omaa näkemystään harjoitusten sisällöstä, sekä alustavasti peleistä katsomon puolelta.
 

kimmorantanen.jpg

Viime kaudella Virtasen kanssa valmennuksesta vastannut Kimmo Rantanen on päättänyt toistaiseksi hieman keventää valmennustaakkaansa. Kimmo jatkaa edelleen naisten kakkosjoukkueen päävalmentajana, sekä tulee toimimaan tarvittaessa naisten ja tyttöjoukkueiden apuna.

  

Ensi kauden naisten joukkueeseen etsitään lisää pelaajia

Haemme motivoituneita pelaajia, joilla on halu kehittyä, sekä asenne kohdallaan! Tule mukaan avoimiin harjoituksiin näyttämään taitosi! Voit tulla paikanpäälle suoraan ilman etukäteen ilmoittutumista, mutta mikäli haluat lisätietoja niin ota yhteyttä päävalmentaja Sami Virtaseen 0503431003 tai samivirtanen17@gmail.com

  Naisten joukkue tulee kesällä harjoittelemaan yhteisharjoituksin 2-3 kertaa viikossa lajia ja fysiikkaa, sen lisäksi mahdollisuus oheisharjoituksena pelattavaan jalkapallosarjaan / harjoituksiin ja seuran muiden joukkueiden harjoituksiin osallistuminen.
  Kauden aikana harjoittelemme kolme kertaa viikossa lajia, sekä tarjoamme mahdollisuuden lisäharjoituksiin yhteistyössä seuran muiden joukkueiden kanssa. Kauden aikana fysiikkaa pidetään yllä lajiharjoitusten ohessa pidettävin oheisharjoittein.

Naisten avoimet harjoitukset:
To 17.5. klo 20:00-21:00 Pohitullin Palloiluhalli
Ke 23.5. klo 20:00-21:00 Kalannin Urheilutalo
Ke 29.5. klo 19:30-20:30 Pohitullin Palloiluhalli
  
  Mikäli naisten edustusjoukkueen meno tuntuu tai osoittautuu toistaiseksi liian kovalta, niin meillä on myös naisten kakkosjoukkue, joka pelaa kolmosdivaria tulevalla kaudella!

11.02.2019KaPa-65 ja SBT Shadows fuusioituvat
27.11.2018Naiset selvittivät pelinsä voitokkaasti
29.10.2018Miehille kauden avaustappio paikallispelistä
27.10.2018Naisille kaksi voittoa Raumalta
04.10.2018Uusikaupunki Turkua parempi
24.09.2018Uki vs. Turku, miesten turnaus lauantaina Pohitullissa
18.09.2018Naiset jatkoon Suomen Cupissa
10.09.2018Kalannin Salibandysarjan ilmoittautuminen alkanut!
08.08.2018Uusi kausi käynnistyy, katso vuorot täältä! Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueisiin!
08.07.2018Sääntömääräinen kokous Ma 16.7.

Siirry arkistoon »