Härslaagi Kalannin Salibandysarjan mestariksi

Share |
03.03.2018

Kalannin Salibandysarja saatiin tänään päätökset. Kalannin koululla pelatut mitaliottelut olivat tasaisia ja finaalissa mentiin rangaistuslaukauksiin asti ennen kuin voittaja selvisi.

Pronssiottelussa kohtasivat välierissä hävinneet eli Mikkosen Lössi ja Team Retro. Lössi oli runkosarjan nelonen, Retro kakkonen.Henkilön Sporttivakka kuva.

Pronssipeli oli tasainen ja runsasmaalinen. Mikkosen Lössi oli koko ajan maalin tai pari edellä, mutta Team Retro ei antanut periksi.

Se tuli pari minuutti ennen loppua maalin päähän ja lopussa yritti ilman maalivahtia tasoitusta, mutta ei onnistunut ja pronssi karkasi Lössille.

 

Finaalissa kohtasivat runkosarjan voittanut Pulsut ja kolmanneksi sijoittunut Härslaagi.

Avauserä mentiin rauhallisesti toisen kuvioita tarkkaillen ja kun Härslaagilla oli vain kaksi vaihtomiestä, niin se hidasteli ja syötteli paljon puolustusalueella rauhallisesti. Yhden maalin se kuitenkin sai aikaan.

Pulsut tuli toisen erän alkupuolella tasoihin, mutta erän lopulla Härslaagi teki kaksi maalia ja oli karkaamassa. Härslaagi piti palloa enemmän ja hyökkäsi pitkään, mutta Pulsujen nopeat vastaiskut olivat vaarallisia.

 

Päätöserässä Pulsut alkoi pitää enemmän palloa ja painostaa. Reilun viiden minuutin kohdalla se aiheutti vastustajalla ihan oikean härslaagin tekemällä vajaassa minuutissa kaksi 

maalia.

Henkilön Sporttivakka kuva.

Härslaagi toipui, teki saman tien johtomaalin, mutta Pulsut iski takaisin viimeisen vitosen käynnistyessä.

Loppuminuutit pelattiin tiukasti, molemmilla oli tilanteensa, mutta maaleja ei nähty ja niin mentiin rangaistuslaukauksiin.

Ensimmäisessä parissa Härslaagi veivasi maalin, Pulsut epäonnistui, toisessa parissa kumpikin onnistui ja kun kolmannessa Härslaagi veivasi jälleen onnistuneesti, oli voittaja selvä.Henkilön Sporttivakka kuva.

 

Sarjan paras pelaaja ja pistepörssin voittajana oli Härslaagin Lari Lahti, joka tosin finaalissa ei pelannut. Paras maalivahti oli Pulsujen Mikko Andersson.

Joukkueita sarjassa oli tällä kaudella mukana kuusi, jotka pelasivat kaksinkertaisen alkusarjan ja sen jälkeen pudotuspelit. Kausi oli järjestyksessään jo viidestoista.

-Teksti: Ukinyt.fi-

Kuvia Sporttivakan facebook sivuilla: https://www.facebook.com/pg/Sporttivakka/photos/?tab=album&album_id=1891816830828760

11.02.2019KaPa-65 ja SBT Shadows fuusioituvat
27.11.2018Naiset selvittivät pelinsä voitokkaasti
29.10.2018Miehille kauden avaustappio paikallispelistä
27.10.2018Naisille kaksi voittoa Raumalta
04.10.2018Uusikaupunki Turkua parempi
24.09.2018Uki vs. Turku, miesten turnaus lauantaina Pohitullissa
18.09.2018Naiset jatkoon Suomen Cupissa
10.09.2018Kalannin Salibandysarjan ilmoittautuminen alkanut!
08.08.2018Uusi kausi käynnistyy, katso vuorot täältä! Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueisiin!
08.07.2018Sääntömääräinen kokous Ma 16.7.

Siirry arkistoon »