Share |

Bag Tag Challenge


BAG TAG CHALLENGE TILANNE

YLEISTÄ

1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki frisbeegolfjaoksen jäsenmaksun kuluvalta vuodelta maksaneet.

2. Kilpailun tavoitteena on kannustaa pelaajia kilpailemaan tosiaan vastaan.

3. Jotta kilpailu toimisi, niin kaikki haasteet tulee hyväksyä.

4. Kaikilla pelaajilla tulee olla "tägi" koko ajan mukana, sen pitää olla selkeästi näkyvillä, eikä sitä saa piilottaa.

5. Haasteisiin valitun ajan ja ratavalinnan tulee olla kohtuullisia.


HAASTEET

1. Kilpailulla ei ole aikarajaa, joten se jatkukoon niin pitkään kuin kiinnostusta riittää.

2. Haastaa voi aina kun näkee toisella pelaajalla tagin. Treenikierroksilla ei haastetta ole pakko ottaa vastaan, mutta se on suotavaa. Viikkokisoissa bagtag haaste on automaattisesti voimassa oman ryhmän sisällä!

3. Haastettavan pelaajan tulee antaa haastajalle kaksi mahdollisuutta tavata seuraavan kahden viikon aikana tai hänen tulee luovuttaa täginsä. Jos itse haastaja ei pysty tuona ajanjaksona saapumaan paikalle, niin haaste mitätöidään. Jos pelaaja ei saavu sovittuna aikana paikalle, niin siitä seuraa automaattinen häviö (20 min pelivara).

4. Haastaja valitsee radan ja pelimuodon. Ei parikisoja. Jos haastaja voittaa, niin tägit vaihdetaan.

5. Jos tulee tasapeli, niin suuremman tägin omaava pelaaja voittaa. Ennen kierroksen alkua pelaajat voivat halutessaan sopia "sudden death" -sääntöjen käyttöönotosta tasatilanteessa (vain jos kaikki suostuvat).

6. Pelaajan ei tarvitse osallistua tägikisaan, jos hän pelaa uuden kierroksen saman tai samojen pelaajien kanssa. Haastaja ei voi tehdä uutta haastetta heti häviönsä jälkeen, paitsi jos kaikki osapuolet hyväksyvät uuden haasteen. Haaste tulee hyväksyä suullisesti jokaisen kierroksen alussa.

7. Kesken jäänyt kierros: jos pelaaja ei pelaa "Bag Tag Challenge" -kierrosta loppuun, niin hänen tulee vaihtaa täginsä sen pelaajan kanssa (samassa ryhmässä), jolla on suurin tägi-numero. Jos kaikki pelaajat jättävät kierroksen kesken, niin tägejä ei vaihdeta.

8. Kilpailut: Kaikkien tägin omaavien kisoihin/kilpailuihin osallistujien (esim. viikkokisat) tulee olla mukana "Bag Tag Challengessa”.

9. Kilpailuissa tägit vaihdetaan ryhmien sisällä jokaisen kierroksen jälkeen. Mahdolliset "Sudden Death", "Final Nine" tai "Playoff" -tyyppiset lisäkierrokset/väylät eivät enää vaikuta tägien vaihtoon. Eli tasapelin tullessa tägejä ei vaihdeta.

10. Jos pelaaja haluaa luopua kokonaan bag tagistaan on se palautettava seuralle. Sitä ei saa luovuttaa toiselle pelaajalle.

11. Seura varaa oikeuden sääntöjen tarkistamiseen jos sille on tarvetta.

TAGIEN JAKO
Alkuun tägien jako niiden kesken jotka ovat maksaneet jäsenmaksun xx päivään mennessä.
Tägien jakoperusteet päätetään vielä myöhemmin.

Tägejä voi lunastaa pitkin kautta maksamalla jäsenmaksun. Uudet pelaajat saavat aina suurimman siihen mennessä jaossa olevan numeron.