Share |

KALANNIN SALIBANDYSARJA PÄÄTÖKSEEN KORONAN VUOKSI!

Kalannin Salibandysarjan kausi jouduttiin päättämään koronaviruksen vuoksi.

Sarjan lopulliset sijoitukset määräytyvät runkosarjan tilastojen mukaan, eli mestariksi tälle kaudelle julistetaan Team Retro.


- Kausi 2019-2020 pelataan viidellä joukkueella.

- Runkosarja on kaksinkertainen plus tasauskierros, eli yhteensä 10 ottelua kaikille.

- Uutuutena tasauskierros 1.pelikierroksen sijoitusten perusteella. Vierekkäisillä sijoituksilla olevat joukkueet kohtaavat keskenään. 1-2, 2-3, 3-4, 4-5, 5-1.

- Pudotuspelit uusiutuvat kokonaan:

*Ensin pelataan Pudotuspelikierros 1, jossa runkosarjan 1. ja 2. mittelevät paikasta finaaliin. Samaisella kierroksella runkosarjan 3. ja 4. mittelevät, kumpi pääsee taistelemaan paikasta finaaliin ja kumpi joutuu vielä taistelemaan paikasta pronssiotteluun.

*Seuraavaksi pelataan finaalikarsinta, jossa Pudotuspelikierros 1:sen ottelut määrittelevät otteluparit. PPK1 ottelun 1 (jossa pelasivat runkosarjan 1. ja 2.) häviäjä kohtaa PPK1 ottelun 2 (jossa pelasivat runkosarjan 3. ja 4.), tämän ottelun voittaja pääsee finaaliin ja häviäjä pronssiotteluun.

*Pronssikarsinnassa pelaavat taas runkosarjan 5. (jolla on ainoastaan mahdollisuus nousta pronssiotteluun) ja PPK1 ottelun 2 häviäjä. Tämän ottelun voittaja nousee pronssiotteluun.


Syksyllä alkaa Kalannin Salibandysarjan 17. kausi. NYT on aika kasata joukkue työporukasta, kavereista tai ihan mistä vaan, ja ilmoittautua mukaan taisteluun mestaruudesta! Sarja on kehittynyt vuosien varrella loistavaksi ja hauskaksi tavaksi harrastaa kuntoilumielessä salibandya ja samalla ottaa mittaa toisista puulaakijoukkueista reilun pelin merkeissä. Sarjan järjestäjän puolesta otteluissa on tuomarit. Sarjassa ei ole pelaajarajoituksena muuta kuin, että alle 13-vuotiaita ei joukkueissa saa olla. 

Infopläjäys sarjasta:

- Uusi kausi alkaa lokakuussa

- Ottelut pelataan pääsääntöisesti lauantai ja sunnuntai aamuisin 11-13, mutta joukkueiden toiveita pystytään kuuntelmaan entistä paremmin.

- Ei sarjapelaajarajoituksia

- Sarjan hinta on 275e/joukkue. Sisältää sarjamaksun, salin ja tuomarit otteluihin.

- Sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein.

- Ilmoittautuminen 6.10. mennessä

- Jokaiselle joukkueelle vähintään kymmenen ottelua!

ILMOITTAUDU SARJAAN TÄSTÄ!


Ilmoittautuneet joukkueet 2019-2020:

TomaHawks
Valmet Automotive
Team Retro
Nollaneloset
Härslaagi



Uutiset:

  • Sarjan sääntöihin on tehty tarkennuksia luovutusten ja ottelusiirtojen osalta. Tällä pyritään vähentämään viime tinkaan jääviä otteluiden peruuntumisia.

- Otteluiden siirto onnistuu vain mikäli molemmat joukkueet siihen suostuvat. Mikäli siirtoon ei suostuta ja ottelu jää pelaamatta, siirtoa anonut joukkue tuomitaan luovuttaneeksi ja hävinneeksi 0-5. Mikäli ottelusiirtoa on anottu vähintään kolme vuorokautta ennen ottelua ja tulee luovutustuomio, niin lisäsanktioita ei synny.

- Ottelusiirtoa on anottava vähintään kolme vuorokautta ennen ottelua. Kaudella 2017-2018 tähän tullaan kiinnittämään huomiota entistä tarkemmin. 

- Ottelun luovutuksesta tulee ilmoittaa sarjan järjestäjälle (sekä mielellään myös vastustajan yhteyshenkilölle) vähintään 1,5 tuntia ennen ottelua. 

- Ottelun luovutuksesta seuraa aina pistemenetyksiä. 
  -1 piste, mikäli ottelun luovutuksesta ilmoitettu 1,5h-3vrk.
  -2 pistettä, mikäli ottelun luovutuksesta ei ilmoitusta - alle 1,5h ennen ottelua