C-Tytöt (05-06) - SalBa sininen (2 - 2)

Aika: 10.11.2019
Paikka: Maijamäen Liikuntahalli
Sarja: LR/SS lohko 1


Kapan c-tytöillä oli isänpäivänä tiukka kolmen ottelun rypistys omassa LR/SS lohkossaan. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin kova kiistakumppani Rauman Salba, jota vastaan peliin saatiin paras mahdollinen alku kun vapaalyöntitilanteessa Ellen Hola siirsi pallon Eveliina Humpille, joka laukoi Kapan 1-0 johtoon vain 28 sekunnin pelin jälkeen. Kapa loi tilanteita vastustajan päätyyn solkenaan, mutta vastustajajoukkueen maalivahti piti lukemat 1-0:ssa toiseen erään lähdettäessä.
Toisessa erässä Kapa jatkoi hallintaansa, mutta tehottomuus vaivasi edelleen. Salba sen sijaan onnistui yhdessä harvoista tilanteistaan ja tasoitti pelin 1-1:een. Erän viimeisellä minuutilla Ellen Hola onnistui yllättämään tarkalla kaukovedollaan vastustajan erinomaisesti läpi pelin pelanneen maalivahdin ja vei Kapan uudelleen johtoon.
Kolmas erä oli vähän turhankin fyysinen, kun kumpikaan ei halunnut luopua tärkeistä pisteistä helpolla. Pelillisesti erä oli tasainen ja lukuisia tilanteita nähtiin molemmissa päissä kenttää. Kapa kolisutteli epäonnekseen vain maalikehikoita, kun taas kaverilla osumatarkkuus oli parempi ja tasoitus oli tosiasia. Salballa oli tilaisuutensa jopa kääntää peli lopussa voitokseen, mutta Kapan maalilla Anni Suopajärvi oli parhaimmillaan oikealla hetkellä ja niin peli päättyi tasatulokseen 2-2.
Kokonaisuutena Kapa oli pelillisesti selvästi edellä, mistä kertovat jo torjunnatkin, jotka kirjattiin lukemin 9-26. Kaikkiaan kolmesti Kapa osui myös vastustajan maalirautoihin. Pistekin ottelusta piti kuitenkin Kapan haaveet vielä yllä sarjassa kolmen joukkoon pääsemisestä, mikä mahdollistaisi väylän edetä eri karsintavaiden kautta aina sm-sarjan playoffeihin asti.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:28Humppi EveliinaHola Ellen
1 - 124:29VastustajaEi syöttäjää
2 - 129:15Hola Ellen Humppi Eini
2 - 240:48VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Suopajärvi Anni: 9 torjuntaa
Vastustaja: 26 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Humppi Eveliina
Kenttäpelaaja
9Siivonen Sofia
Kenttäpelaaja
11Hola Ellen
Kenttäpelaaja
12Kortelainen Juulia
Kenttäpelaaja
13Kangasniemi Ennimaria
Kenttäpelaaja
17Penttilä Noora
Kenttäpelaaja
24Ståhlberg Ellen
Kenttäpelaaja
27Humppi Eini
Kenttäpelaaja
31Suopajärvi Anni
Maalivahti
36Luhanko Irina
Kenttäpelaaja
41Vahvanen Irina
Kenttäpelaaja
61Häggström Emilia
Kenttäpelaaja
66Grönros Lotta
Kenttäpelaaja
74Häggström Jasmin
Kenttäpelaaja
99Hento Helmi
Kenttäpelaaja